Около Владо Карамазов последно се говореше доста заради това, че бе заменен като водещ на риалитито Survivor. И тъй като в един момент социалните мрежи преливаха от коментари за смяната на водещия, самият Владо реши да хвърли малко светлина по въпроса.

Владо Карамазов, Survivor 7 и какво каза актьорът по темата с водещия на предаването

Защо Владо Карамазов няма да е водещ на Survivor 7

Гледната точка на актьора по въпроса

В профилите си в социалните мрежи той написа, че всяко нещо си има край, като решението да се смени водещият е било изцяло на телевизията и не знае какви са мотивите. Владо Карамазов обаче показа, че не тъжи много, че този сезон не е част от предаването, тъй като в живота му в момента се случват "наистина хубави неща".

А ето че сега вече имаме яснота кое е едно от въпросните "хубави неща". След цели 15 години на свободна практика, вчера актьорът официално обяви завръщането си на щат в трупата на Народния театър.

В пост във Facebook Владо Карамазов признава, че през последните години е получавал доста предложения от директорите, но не ги е приемал, защото не е виждал да има интересна творческа посока както за актьорите, така и за зрителите.

"Сега в театъра наистина се случват неща, които за един актьор са повече от прекрасни. И искам да бъда част от тях", пише актьорът.

От публикацията му става ясно, че наистина се е впечатлил от участието на световни режисьори като Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович и Оскарас Коршуновас в Народния театър.

“Чест”, Джоана Мъри-Смит, Ивайло Христов, Владимир Карамазов и новата премиера в Театър 199 “Валентин Стойчев”

Когато Владо Карамазов ни учи на “Чест”

С какво ново се е захванал актьорът

"С някои от тях вече се видяхме и разговаряхме. Защото в Народен театър "Иван Вазов" има място и за световен театър. А и Народният театър трябва да показва своите спектакли на света. Никога не съм усещал такова отваряне на театъра към света и вярвам, че предстоят много хубави неща", завършва Владо Карамазов.