Наскоро Дженифър Лопес разказа повече за предизвикателствата, с които се сблъсква в ролята си на майка. Сега, когато децата ѝ са вече тийнейджъри, те имат моментите, в които не искат да разговарят с нея, а искат да са отделни личности и все по-често проявяват характер. Актрисата и певица разкри, че именно тази промяна във взаимоотношенията с децата ѝ, я е накарала да разбере и оцени поведението на собствената ѝ майка Гуадалупе, която преди е трябвало да влиза в ролята на "лошото ченге".

Трудните моменти на Дженифър Лопес като майка на близнаците Макс и Еме

Когато децата на Джей Ло не искат да говорят с нея

И каква е ролята на Бeн Афлек

Не само на Джей Ло обаче ѝ е трудно да гледа как децата ѝ растат и все по-малко имат нужда от нея. На 15-годишните близнаци Макс и Еме също не им е лесно, предвид че и двамата им родители са популярни личности. Заради това децата от малки са под светлините на прожекторите.

Според Дженифър Лопес да си дете на известни родители не е нещо, което много хора могат да разберат. Тя не крие, че и съчувства на близнаците, защото все пак те не са избрали родителите си.

Певицата споделя, че децата ѝ тъкмо са започнали да ѝ разказват как се отнасят хората с тях. Заради това, че първото нещо, което минава през ума на непознатите, е, че Макс и Еме са деца на знаменитости, те често са тормозени. По думите на Джей Ло хората не виждат децата ѝ такива, каквито са. "И мисля, че това трябва да е нещо наистина трудно за тях. Така че бих се радвала да мога да ги предпазя от това", допълва тя.

"Да бъдеш съден от хора, които дори не познаваш, според мен е наистина трудно и не им е лесно да бъдат себе си. Те знаят, че са под лупа, а това е трудно", споделя още Дженифър Лопес.

Тя издава също, че като тяхна майка, се чувства виновна за това, но се бори те да израснат по най-добрия възможен начин.

Дженифър Лопес без грим - тайните за сияйната кожа на изпълнителката

Как изглежда Дженифър Лопес без грим

Певицата разкрива тайните на сияйната си кожа

Джей Ло и близнаците ѝ, които са от предишния ѝ брак с Марк Антъни, вече живеят заедно с новия ѝ съпруг, Бен Афлек. "Това беше наистина един вид емоционален преход, но в същото време сбъдване на всички мечти", сподели през януари актрисата и певица пред Today. Бен Афлек пък има три деца от предишния си брак с Дженифър Гарнър, припомня E! News.