За последно Дженифър Лопес ни демонстрира безупречния си външен вид, когато се появи на тазгодишната Met Gala. Почти не отразихме отсъствието на съпруга ѝ Бен Афлек (оказа се, че е имал неотложни работни ангажименти), тъй като певицата беше просто неотразима.

Дженифър Лопес срещу Дженифър Гарнър - защо има твърдения за вражда между двете

Има ли вражда между Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър

А посредата - Бен Афлек

Но освен елегантната ѝ рокля, нямаше как да не ни направи впечатление и перфектният ѝ грим. Под него обаче лежи една също толкова перфектна основа - кожата на Джей Ло е винаги хидратирана и с приятен загар. Певицата и преди е казвала, че не постига тена си със слънчеви бани, а разчита на автобронзанти за тяло.

Друга част от тайните си за впечатляващата си визия Дженифър Лопес разкри в Instagram. Разбира се, продуктите, които използва, са част от линията ѝ JLO Beauty.

Певицата започва видеото със сияещо, свежо лице и облечена в нежен халат. Обяснява, че ще покаже характерния си бърз, петминутен грим в няколко лесни стъпки, който е идеален за непринудена вечер с приятелки.

Още от пръв поглед прави впечатление колко добре изглежда Джей Ло без грим. И явно го постига по следния начин. Най-напред тя нанася серума That JLO Glow Beauty, последван от хиалуроновия овлажнител That Blockbuster и околоочния крем JLo Beauty.

Грим продуктите пък са съвсем минимални - единствено хайлайтър в цвят розово шампанско, малко блясък за устни и спирала за по-изразени мигли. Певицата не пропуска да добави и големите кръгли обеци. Както сама казва, те са просто задължителни.

Виктория Бекъм без грим

Виктория Бекъм без грим

Бившата певица от Spice Girls сякаш отказва да остарее

Като финална стъпка за безупречен външен вид, Дженифър Лопес препоръчва да загладим бебешките коси, за да не стърчат нелепо.