The Mother е последният филм с участието на Джей Ло, чиято премиера е днес, 12 май. А покрай нея актрисата даде интервю за The View, в което говори за предизвикателствата, с които самата тя се сблъсква в ролята си на майка.

Дженифър Лопес като наемна убийца в The Mother на Netflix

Джей Ло отново влиза в екшъна

Какво да очакваме от The Mother

Дженифър Лопес има 15-годишни близнаци Макс и Еме от бившия си съпруг Марк Антъни. Децата живеят с нея и вече добре се е запознала с трудностите в това да имаш не един, а цели двама тинейджъри вкъщи. И в случая за тях няма никакво значение коя е майка им и колко е известна и влиятелна.

Актрисата и певица признава, че този нов за нея етап от родителството, през който преминава сега, я кара все повече да оценява майка си Гуадалупе, която понякога е трябвало да влиза в ролята на "лошото ченге".

Снимка 581468

Източник: GettyImages

Днес Лопес е категорична, че понякога просто се налага някой да бъде лошият и децата й се нуждаят от това. И чак сега разбира за какво й е говорила майка ми навремето.

"Това е времето, в което твоите деца не искат да говорят с теб, искат да бъдат отделни личности,  коментира още Джей Ло все по-честите прояви на характер от децата си. "Те се превръщат във възрастни", допълва актрисата.

Тя пояснява, че разбира нормалността на ситуацията, но сърцето я боли като гледа как растат и се променят децата й и колко по-малко имат нужда от нея. И заради огромния поток на информация и изцяло различната ситуация, в която растат Макс и Еме, те говорят и разсъждават много по-различно от Джей Ло на 15. А това няма как да не води до някои неразбирателства и конфликти.

Дженифър Лопес, рожденият ден на близнаците й Макс и Еме, и интимното видео, което сподели

Когато Джей Ло е прекалено откровена

Интимното видео, което сподели певицата

Лопес коментира и своята половинка Бен Афлек, който има три деца от бившата си Дженифър Гарнър. Тя го нарича "най-добрият татко" и не крие, че близнаците й го обичат истински. Те виждат и оценяват високо усилията, които полага, за да изгради силна връзка с тях. А нейните очи се насълзяват, гледайки го как се държи и с нейните, и с неговите деца, цитират я от Today.