Преди време моделът, актриса и предприемач Тайра Банкс сподели, че е напълняла. Още тогава си призна, че обича да си хапва, при това от най-вредните и калорични храни.

Тайра Банкс, храненето, килограмите и колко е качила през последната година

Колко килограма качи Тайра Банкс за една година

Повече, отколко ѝ се иска

Затова и въобще не се учудихме, че новият й бизнес е свързан именно с храна.

Всъщност, 47-годишната Тайра отдавна говори за голямата си мечта - да има своя марка за сладолед. Още от малка той е любимото й сладко изкушение, което тя винаги е свързвала и с майка си. Двете са имали свой ритуал: всяка петък вечер си взимали по един сладолед, сядали в колата и дълго си говорили за "всичко".

Тези дни Тайра обяви в своя Instagram, че нейните сладоледи SmiZE вече са факт - първият щанд е отворил врати в Санта Моника, Калифорния.

Оказва се, че мечтата й не е и от вчера, а тя се опитва да я реализира, но все отлага (по безброй причини) от цели 15 години.

Предпоследният й опит е от 2020 г., но е провален от COVID-19 и пандемията. Тайра е била планирала сладоледите й SmiZE да са една от атракциите в нейният тематичен парк ModelLand, също в Санта Моника.

А ModelLand е "уникално място", както самата тя го нарича. Там жените могат да се научат как да позират, да пазаруват и накрая да си тръгнат с лукбук, пълен със свои снимки, заснети от професионални модни фотографи.