Освен един от най-успешните тъмнокожи модели в света, Тайра Банкс стана популярна и като един от първите "ангели" на Victoria's Secret в края на 90-те. Оттогава е изтекла много вода, а вчера, 4 декември, тя навърши 50 години.

SKIMS, Алесандра Амброзио, Тайра Банкс, Хайди Клум, Кандис Суейнпоъл и рекламата на марката бельо на Ким Кардашиян

Алесандра, Тайра, Хайди, Канди и Ким по бельо

Какво събра секси моделите на едно място

По този повод моделът, който се слави и с откровения си език, публикува поредица от селфита в профила си в Instagram. На тях тя позира без грим и споделя как се чувства по повод юбилея си.

"Не мога да повярвам, че съм била на тази земя толкова много години", започва публикацията си Тайра. "Много хора се страхуват да остареят. Това е разбираемо. Нещата вече не са същите. Телата ни. Енергията ни. Умът ни. Но трябва да призная, че умът ми е по-остър от всякога. Мъдра съм, бейби."

По-нататък моделът дава някои насоки за хора на нейната възраст или пък онези, които ще станат на нея. "Не трябва да спирате на едно място. Може да сте правили определено нещо, а след години да го смените с друго", пише тя и дава пример със себе си.

В момента Банкс, която е и жури в различни телевизионни риалитита, е създала собствена компания за сладолед SMiZE & DREAM, която разработва различни вкусове. Междувременно пък подготвя комикс, който се нарича The House of SmiZE.