В последните години Тайра Банкс изчезна от светлината на прожекторите. През 2019 г. обаче супермоделът се появи на корицата на специалното издание за бански на Sports Illustrated и отново успя да ни впечатли със стегнатото си тяло.

Година по-късно и нещата доста са е променили при Тайра Банкс - и то не по начина, който ѝ се иска.

Във видео интервю за Harper's Bazaar супермоделът разказва за своя дневен хранителен режим. Оказва се, че във време на изолация тя често поръчва от различни ресторанти за бързо хранене. Признава, че в момента приема яденето като новото си хоби. Може би това е и причината да качи цели 16 килограма за една година. 

Банкс не крие, че яде каквото си поиска и когато си поиска, като до голяма степен менюто ѝ е свързано с вредни храни. За закуска обича да комбинира кафето си със сладък геврек. Обядът ѝ често включва нещо вредно - бургер например. Най-трудно ѝ е да избере дали да си похапва чипс, или сусамени барчета, като признава, че има случаи, в които изяжда цели девет малки пакетчета чипс.

"След това се чувствам ужасно, но наистина понякога не мога да се въздържа. Все някога тези килограми ще трябва да си отидат, но няма да е днес", с усмивка на лице заключва Тайра Банкс.

Тайра Банкс, Sports Illustrated и колко секси е моделът по бански

Тайра Банкс отново по бански за Sports Illustrated

20 години по-късно и все толкова секси