Само хубави са нещата, които се случват на Сидни Суийни в последно време. След като 24-годишната звезда от "Еуфория" се похвали със забележителен диамантен пръстен, подарен от годеника ѝ Джонатан Давино, сега тя се наслаждава на заслужена почивка под слънчевите лъчи в Хаваите.

Сидни Суийни, голите сцени, какво иска да промени актрисата, любовният ѝ живот и защо не излиза с хора от индустрията

Защо Сидни Суийни не иска да излиза с известни мъже

И какво разкри актрисата за голите сцени

Сидни сподели с последователите си в Instagram впечатляваща снимка, на която позира в изрязан бански костюм с флорални мотиви на фона на басейн, палми и слънчево небе. А към нея просто написа: "72 часа почивка. Нека забавлението започне!"

Единственият, който придружава актрисата в малката ѝ ваканция, е близкият ѝ приятел и фризьор Флоридо Басало, когото тя отбелязва към кадъра.

Сидни предизвика слухове за годежа си, след като беше забелязана с огромен диамантен пръстен из улиците на Лос Анджелис в края на февруари. Новината за годежа беше потвърдена още на следващите дни от People.

Сидни Суийни, Сам Левинсън, вторият сезон на "Еуфория" и голите сцени, с които не е била съгласна

Голите сцени, с които Сидни Суийни не е била съгласна

Какво казва актрисата за "Еуфория" и Сам Левинсън

Връзката на Суийни с 37-годишния Давино, който се занимава с ресторантьорство, датира от 2018 г. И въпреки че никога не е коментирала публично отношенията си, двойката многократно е забелязвана заедно през годините. А сега официално отношенията им са скрепени с пръстен.