Малко хора очакваха "Еуфория" да се превърне в хит, но през 2019 г. сериалът, създаден от Сам Левинсън, доказа, че понякога не са нужни високи очаквания, за да се получи нещо качествено.

"Еуфория", Зендая, HBO, тийзър на втори сезон и кога да го очакваме

Ето кога се завръща "Еуфория"

Отново се потапяме в света на Ру и Джулс

След доста голяма пауза заради COVID-19 и два специални епизода, посветени на Ру (Зендая) и Джулс (Хънтър Шейфър), най-после чакането свърши и вторият сезон беше пуснат. В него отново срещаме същите герои и проблемите, които имат.

Сред тях, разбира се, е и героинята на Сидни Суийни - Каси. Както в първия сезон, така и в този на актрисата ѝ се е наложи да снима няколко голи сцени. В интервю за The Independent Суийни разказва, че в сценария са били заложеи и други сцени, в които е трябвало да бъде гола до кръста.

Но някои от тях не са ѝ харесали, защото е мислела, че не е нужно да се показва голото ѝ тяло. Сидни Суийни казва, че когато е разговаряла с Левинсън, той е проявил разбиране и тези сцени са отпаднали.

The Players Table, Холзи, Сидни Суийни и сериалът, в който ще участват

Холзи и Сидни Суийни ще разследват убийство

The Players Table ще бъде обещаващ

Като цяло актрисата твърди, че режисьорът никога не я е карал да се съблича пред камера, ако тя не е била съгласна с това, пише Complex.