Все по-близко сме до момента, в който ще видим триумфалното завръщане на любимата на всички сексапилна пиарка Саманта Джоунс - в продължението на "Просто ей така". А Ким Катрал, която перфектно се превъплъщава в образа, разкри някои "вътрешни" подробности за предстоящото си участие.

Саманта Джоунс се завръща в "Просто ей така”, но Ким Катрал има условия

Условията на Ким Катрал да участва в "Просто ей така"

Ще се съберат ли Кари и Саманта на екран

В интервю за предаването Today with Hoda & Jenna Катрал разказа за ролята на Саманта и за това, че тя отново ще оживее, макар и само за миг. Кадърът с Катрал ще се появи на финала на сезон 2,  когато Саманта ще проведе телефонен разговор с главната героиня Кари.

За сцената Ким използва оригиналната дизайнерка на костюми от "Сексът и градът" Патриша Фийлдс. "Тя ми каза, че хората ще бъдат щастливи да видят отново емблематичната героиня, защото тя e толкова забавна", каза Катрал.

Така Фийлд се отправя, заедно с приятели и колеги на Ким Катрал към Bergdorf Goodman - луксозният магазин за висша мода в Манхатън. Целта е да открият "най-страхотния костюм", пасващ на Саманта. А за да завършат подобаващо екранния блясък на героинята, се присъединяват и стилистите от "Сексът и градът" - гримьорката Кира Панченко и фризьорът Райън Трийгстад, пише InStyle.

"Чувствах се така, сякаш се потопих в миналото. Беше един прекрасен следобед, който завърши с чаша страхотно мартини", каза Ким за преживяването. А на въпроса дали това е началото на по-активното ѝ участие в сериала, актрисата призна: "Ще стигна и дотам."

"Не мисля, че някога ще се сбогувам напълно със Саманта", добави тя. "Аз винаги се привързвам емоционално към героите си. Тя ми е дала толкова много и аз съм ѝ изключително благодарна."

Как Сара Джесика Паркър почете покойния си колега Уили Гарсън в "Просто ей така"

Как Сара Джесика Паркър почете покойния си колега Уили Гарсън в "Просто ей така"

Станфорд Блач продължава да живее в сериала

Втори сезон на "Просто ей така" вече се излъчва в HBO Max.