Това, че мина повече от година от излизането на "Просто ей така", съвсем скоро ще видим и втори сезон на сериала, а всички продължават да говорят за отсъствието на Ким Катрал от него, е достатъчно показателно.

Саманта Джоунс се завръща в "Просто ей така”, но Ким Катрал има условия

Условията на Ким Катрал да участва в "Просто ей така"

Ще се съберат ли Кари и Саманта на екран

Името на актрисата стана популярно по света с образа на Саманта Джоунс - една от четирите дами, които превърнаха "Сексът и градът" в един от най-знаковите сериали в началото на XXI век. Продължението му "Просто ей така" със сигурност няма същият успех, а отсъствието на Саманта допринесе за това.

Вече е ясно, че ще видим героинята на Ким Катрал в епизодична роля във втори сезон. Трите й колеги обаче не приемат това чак толкова радушно. "Трябва да уважаваме решенията на хората. Аз обаче няма да хабя енергия за това, не мога да променя никого", коментира Кристин Дейвис.

58-годишната актриса, която играе Шарлот в сериала, е помолена от The Telegraph да коментира решението на Катрал да не се засича на снимачната площадка с бившите си "приятелки" Дейвис, Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън.

Дейвис допълва, че разбира чувствата на феновете, но не може да направи нищо по въпроса - "не е в силите ми".

От Variety пък уточняват, че Ким Катрал е работила за един-единствен ден по "Просто ей така" - точно на 22 март в Ню Йорк. Сцената в новия сезон с нея представлява телефонен разговор между героинята й Саманта и Кари Брадшоу.

Премиерата на "Просто ей така" е на 22 юни по Мах.