Шарън Стоун е поредната звезда, която не остана безучастна на протестите, които се разразиха в САЩ след смъртта на Джордж Флойд. За разлика от повечето други известни, които публикуваха черни снимки, включиха се активно в бунтовете или заклеймиха расизма в социалните мрежи, Шарън Стоун има друга гледна точка по въпроса.

Шарън Стоун, приложението за запознанства Bumble и защо актрисата беше блокирана

Защо Шарън Стоун беше блокирана в сайт за запознанства

Кое е най-забавното в цялата история

В Instagram тя качи видео, с което показа как да си направим "паник стая" у дома в случай на размирици, каквито никак не са изключени, както видяхме в различни клипове през последните дни.

Според актрисата най-безопасното място в къщата вероятно е нашата спалня или баня, където има най-малко прозорци. Шарън Стоун съветва хората да поставят одеяла и възглавници във ваната, в случай че се наложи да спят в нея, както и да се заредят с някои хранителни продукти, като плодове и протеинови десерти.

Един от съветите е да пренесем там, където възнамеряваме да се барикадираме, лаптоп, мобилен телефон и всякакви зарядни - за да имаме връзка с външния свят и да извикаме помощ, ако се наложи.

"Не се паникьосвайте и дори не си помисляйте да се паникьосате", категорична е Стоун, която допълва, че ще ни бъде много полезно да се снабдим и с всякакви лекарства, които ще ни помогнат да се справим със стресовата ситуация.

Съдейки от качения клип, по всичко личи, че Шарън Стоун има известни притеснения за своя и за живота на близките си, след като допуска, че може да се наложи да се барикадира в банята си. Актрисата е под домашна изолация с трите си деца в къщата си в Бевърли Хилс.

Шарън Стоун и какви са тайните ѝ за красота

Когато си на 62 години и изглеждаш толкова секси

Тайните за красота на Шарън Стоун