Когато човек използва приложение или сайт за запознанства, едва ли иска целият свят да го знае. Не и когато човекът е Шарън Стоун. Актрисата използва Instagram и Twitter, за да се оплаче, че приложението Bumble са блокирали профила й в него.

"Хей, Bumble, аз съм блокирана, защото съм аз? Не ме гонете от кошера," написа 62-годишната актриса, която привлече световното внимание през 1992 г. с ролята си в "Първичен инстинкт".

Оказва се, че няколко човека са подали оплакване към приложението, че профилът на Стоун е фалшив. От Bumble побързаха да я отблокират и да й се извинят.

"Надяваме се да намерите половинката си," написа редакционният директор на приложението Клер О'Конър. След втория си развод през 2004 г. Шарън Стоун е открита по отношение на връзките си - през 2014 г. тя заяви открито, че си търси партньор, но предпочита той да е висок.

Bumble е основано през 2014 г. От Уитни Улф Хърд, след като тя напуска друго приложение за запознанства, на което е съосновател - Tinder. Различното в Bumble е, че Улф Хърд е повлияна от движението #meetoo и иска да защити максимално жените, които го ползват.

Затова, когато мъж "хареса" женски профил, той единствено може да натисне like, но не може да изпрати съобщение. Ако жената отсреща сметне, че двамата си подхождат, единствено тя може да започне "разговор".