Дори и на 62 години, Шарън Стоун все още пленява мъжете със своите провокативни фотосесии, като кара жените да ѝ завиждат за страхотния външен вид. Тя обаче изглежда така, защото спазва няколко основни правила в грижата за своето тяло.

На първо място актрисата се стреми да спортува редовно. Тя съветва всяка жена на нейната възраст да отделя от 45 минути до един час за тренировка, като при Шарън Стоун това се случва между три и четири пъти седмично.

Актрисата смята, че каквато и диета да спазва човек, все пак трябва да спортува, ако не иска да напълнее, особено с напредването на възрастта. За да поддържа тялото си във форма, Шарън Стоун се доверява на тренировките по пилатес, които освен на физиката ѝ, влияят чудесно и на психиката ѝ, тъй като ѝ помагат да се отпуска и да релаксира.

Актрисата не крие, че пие много детоксикиращи чайове и се храни умерено, като се опитва да ограничи въглехидратите. Избягва и твърдия алкохол. Единственото изкушение, което си позволява и то в умерени количества, е по няколко парченца черен шоколад.

Шарън Стоун, GQ наградите и как актрисата пресъздаде сцена от "Първичен инстинкт"

Разтвори ли отново крака Шарън Стоун

"Първичен инстинкт" 27 години по-късно

Що се отнася до страхотната ѝ кожа, Шарън Стоун не крие, че има няколко тайни. Една от тях несъмнено е в ежедневния ѝ ритуал за красота. Винаги когато се събуди сутрин, тя мие лицето си със студена вода - само със студена вода и без сапун, за да не изсушава кожата си допълнително. По този начин се насърчава кръвообращението и се получава страхотна руменината на бузите. След като се подсуши с много мека кърпа, актрисата нанася нужните продукти за слънцезащита.

Шарън Стоун подчертава, че тъй като кожата ѝ е много светла, без да вземе необходимите мерки, слънчевите лъчи неминуемо водят до ускоряване процеса на стареене. Затова и актрисата е много внимателна, що се отнася до предпазване от слънцето.

Често за тази цел използва овлажняващ крем с по-висок фактор. В края на деня Шарън Стоун не ляга без да е почистила добре грима си и да е хидратирала кожата си отлично. Стоун признава, че именно нейната майка ѝ е дала най-ценните съвети за красота, между които колко е важно да ползва овлажняващ продукт за тяло и лице всеки ден.

Едно от любимите ѝ и много полезни занимания на актрисата, което е част от рутинната ѝ грижа за кожата, е взимането на гореща вана. Благодарение на нея прочиства кожата си от токсини, като същевременно ѝ придава по-здрав и по-сияен вид, пишат от Hola.

Шарън Стоун, приложението за запознанства Bumble и защо актрисата беше блокирана

Защо Шарън Стоун беше блокирана в сайт за запознанства

Кое е най-забавното в цялата история