Куентин Тарантино е известен в артистичните среди със своята ексцентричност. Така например, режисьорът наскоро обяви, че се смята окончателно да приключи със създаването на филми.

Куентин Тарантино, The Movie Critic и слуховете, че подготвя последния си филм

Задава ли се последният филм на Куентин Тарантино

Режисьорът сякаш е намерил точната за разказване история

Към момента той е режисирал едва девет филма, но задължително иска кариерата му да приключи с точно 10. Затова и според редица източници Тарантино вече работи усилено по сценария на десетия си филм, който е с работно заглавие The Movie Critic.

Но режисьорът на "Имало едно време в Холивуд" е странен не само по отношение на работата си.

Негови близки твърдят, че той има своите особени предпочитания, граничещи с фетишизъм, заради които дори е платил сумата от 10 000 долара. Говори се, че Куентин изпитва особен интерес, дори страст, към стъпалата.

Снимка 620349

Източник: GettyImages

В тази връзка любопитно е скорошното твърдение на служител в стриптийз клуб в подкаста Get in the Car, според което, 60-годишният носител на Оскар "облизвал стъпалата на танцьорка, докато не заприличали на сушени сливи".

Служителят не уточнява кога точно е станало това, но споделя, че е шпионирал Тарантино в една от VIP стаите на заведението. И добавя, че за удоволствието Тарантино е дал на жената 10 000 долара.

Куентин Тарантино, Роджър Ейвъри, The Video Archives Podcast, страстта към видеокасетите и какво е общото ѝ с новия проект на режисьора

Специалното хоби на Куентин Тарантино

И какво общо има то с новия проект на режисьора

В интервю за GQ Тарантино бе попитан какво мисли за това, че хората го свързват със страст към краката, на което отговори: "Мисля, че това не е нещо толкова странно. В много от филмите на добрите режисьори има много кадри на стъпала. Преди мен човекът, който подчертаваше фетишизма към краката, бе мексиканският режисьор Луис Бунюел."

И добавя: "Хичкок също е обвиняван в прекомерен интерес към стъпалата, дори и София Копола."