В първите дни на август миналата година стана ясно, че Брайън Рандал - дългогодишният партньор на Сандра Бълок, е починал след тригодишна битка с амиотрофична латерална склероза (ALS). Той бе на 57 години.

Какво се случва със Сандра Бълок 3 месеца след смъртта на партньора ѝ Брайън Рандал

Какво се случва със Сандра Бълок 3 месеца след смъртта на партньора ѝ

Брайън Рандал рано загуби битката с коварна болест

"Брайън рано избра да запази битката си със заболяването в тайна и тези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко възможно, за да уважим молбата му", гласеше изявлението на семейството му. В него те изразиха и благодарността си към лекарите и медицинските сестри за грижата, подкрепата и жертвоготовността им през целия труден период.

Малко след новината за смъртта на половинката на Сандра Бълок, сестра ѝ Гъсин Бълок-Прадо сподели неочакван и доста личен пост в Instagram. Към снимка на Брайън Рандал тя изказа възхищението си от всичко, което Сандра е направила за него и сподели, че именно актрисата е полагала най-много грижи.

Сега, пет месеца след смъртта на Брайън Рандал и в деня, в който той е трябвало да навърши 58, Сандра Бълок си е казала последно сбогом с него, разпръсквайки останките му. Според People мястото, където това се е случило, е река Снейк в щата Уайоминг.

"Честит рожден ден, Брай. Санди те доведе до реката, точно както обеща", пише сестрата на актрисата в нов пост в Instagram профила си.

Сандра Бълок и Брайън Рандал се срещат за първи път през януари 2015 г., когато той е нает като фотограф на рождения ден на сина ѝ. По-късно същата година двойката обявява официално, че са заедно, но запазват връзката си далеч от светлината на прожекторите.

В интервю от 2021 г. обаче 59-годишната актриса споделя малко повече за отношенията си с фотографа.

"Намерих любовта на живота си", категорична е тя, като в същото време уточнява, че двамата не планират да се женят. "Нямам нужда от хартия, за да бъда отдаден партньор, отдадена майка", допълва Сандра Бълок.

Сандра Бълок след смъртта на Брайън Рандъл - къде актрисата ще разпръсне праха на половинката си

Къде Сандра Бълок ще разпръсне праха на половинката си

И защо точно там

Тя има две осиновени деца - 13-годишен син Луис и 11-годишна дъщеря Лейла, пише Entertainment Tonight.