Изминаха три месеца откакто почина Брайън Рандал, партньорът на Сандра Бълок. На 5 август, на 57-годишна възраст, той загуби битката с амиотрофичната латерална склероза (ALS), която водеше през последните години.

Сандра Бълок след смъртта на Брайън Рандъл - къде актрисата ще разпръсне праха на половинката си

Къде Сандра Бълок ще разпръсне праха на половинката си

И защо точно там

"Брайън избра рано да запази пътуването си с ALS в тайна и тези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко възможно, за да уважим молбата му", споделиха негови близки в изявление след смъртта му. Те благодариха на всички лекари и сестри, които са положили необходимите усилия и грижи и помолиха за уединение.

Скоро след новината за загубата на Брайън Рандал, сестрата на Сандра Бълок, Гъсин Бълок-Прадо, издаде малко повече за трудностите на семейството през последните няколко години. В Instagram тя сподели, че Сандра е била неотлъчно до партньора си, за да се грижи за него.

"ALS е жестока болест, но има известна утеха в това да знаем, че е получавал най-добрите грижи от моята невероятна сестра и медицинските сестри, които тя събра и ѝ помагаха да се грижи за него в дома им", написа Гъсин Бълок-Прадо.

Сандра Бълок и Брайън Рандъл - как се е грижела за него актрисата според Гъсин Бълок-Прадо

Последните три години - кошмар и истинско изпитание за Сандра Бълок

Гасина Бълок-Прадо с емоционален пост в социалните мрежи

Сега, три месеца след смъртта на Брайън Рандал, Сандра Бълок е била забелязана на разходка в Лос Анджелис, пише People.

Актрисата явно вече преодолява тежката загуба и на снимките е уловена усмихната. Облечена е изцяло в черно, със спортни дрехи и маратонки, и съдейки по багажа, който прибира в колата си, очевидно вече се е завърнала към по-активното си ежедневие.