В началото на миналата седмица стана ясно, че половинката на Сандра Бълок - Брайън Рандъл, е починал след като през последните три години се е борил с тежко заболяване.

Партньорът на Сандра Бълок, Брайън Рандъл, почина на 57-годишна възраст

Тежка загуба за Сандра Бълок

Отиде си любовта на живота ѝ

Бе заявено, че самият Рандъл не е искал подробности около състоянието му да бъдат правени публично достояние до този момент. Сестрата на Сандра Бълок - Гъсин Бълок-Прадо, пък използва профила си в Instagram, за да отдаде почит на починалата ѝ половинка.

В поста си тя разкри, че именно Бълок се е грижела за Брайън Рандъл с помощта на екип от обучени сестри. Включването на Гъсин, която през годините остава в сянката на известната си сестра, ни провокира да научим малко повече за нея.

Снимка 629106

Източник: iStock

Гъсин Бълок-Прадо е с шест години по-малка от Сандра Бълок, но всъщност тя също има известна популярност. Докато Сандра е посветила живота и кариерата си на снимането на филми, то Гъсин е на съвсем различна вълна.

Тя е запалена по сладкарството и има издадени няколко кулинарни книги, като също така организира курсове за печива. Последната ѝ книга - My Vermont Table, излиза в продажба по-рано тази година. Може би най-големият успех на Гъсин Бълок-Прадо е собственото ѝ телевизионно предаване Baked in Vermont, което продължава два сезона.

Но всъщност тя завършва право и години наред правенето на десерти остава за свободното време. Пред  Milwaukee Journal Sentinel казва, че когато е трябвало да учи за изпит и се е чувствала напрегната, е правела десерти.

През 1995 г. заедно със сестра си основават продуцентската компания Fortis Films, която продуцира филми като Hope Floats (1998 г.), "Приложна магия" (1998 г.) и "Мис таен агент" (2000 г.).

Покрай работата си там се запознава и със съпруга си Джъстин Прадо, с когото се женят през 1999 г., пише Daily Mail.

Холивуд не ѝ понася много добре и през 2004 г. Гъсин Бълок-Прадо се мести заедно със съпруга си във Вермонт. Там тя отваря пекарна, която просъществува от 2005 до 2008 г. Затваря я, за да се съсредоточи върху даването на уроци и практически часове в своето собствено кулинарно училище Sugar Glider Kitchen.

В момента води спокоен и тих живот, като освен всички ангажименти, свързани с курсовете и книгите си, отглежда гъски и други животни в двора на къщата си.

Сандра Бълок и Брайън Рандъл - как се е грижела за него актрисата според Гъсин Бълок-Прадо

Последните три години - кошмар и истинско изпитание за Сандра Бълок

Гасина Бълок-Прадо с емоционален пост в социалните мрежи

Това, което я тласка към готвенето (и извън Холивуд), е смъртта на майка ѝ Хелга през 2000 г. Именно чрез правенето на десерти Гъсин Бълок-Прадо успява да се справи със загубата. И сега макар да живеят в две различни страни и на много километри една от друга, Гъсин и Сандра Бълок остават близки.