Изминаха две седмици, откакто бе обявено, че половинката на Сандра Бълок - Брайън Рандъл, е починал. На 57 години той загуби битката с амиотрофичната латерална склероза (ALS), от която страдаше през последните години от живота си.

Сандра Бълок и Брайън Рандъл - как се е грижела за него актрисата според Гъсин Бълок-Прадо

Последните три години - кошмар и истинско изпитание за Сандра Бълок

Гасина Бълок-Прадо с емоционален пост в социалните мрежи

По принцип знаем, че актрисата е от хората, които не обичат много да говорят за личния си живот, но сега става ясно какво ще направи тя с прхана на Рандъл след неговата кремация.

Запознати източници твърдят пред DailyMail.com, че последното желание на Брайън Рандъл е било останките му да бъдат разпръснати на Бахамите.

Твърденията са, че този ритуал ще бъде изпълнен лично от Сандра Бълок в околностите на хотел на Бахамите, където двамата са прекарали едни от най-щастливите си мигове заедно.

"Това беше място, където те споделиха някои от най-щастливите си моменти заедно и с децата, и приятели", допълва още източникът, пише Metro.co.uk.

Гъсин Бълок-Прадо - коя е сестрата на Сандра Бълок, която заряза Холивуд, за да пече десерти и гледа животни

Сестрата на Сандра Бълок, която заряза Холивуд, за да пече десерти

Гъсин Бълок-Прадо води съвсем различен живот

Сандра Бълок и Брайън Рандъл са прекарвали на Бахамите седмици наред и са били щастливи там. Ето защо там е най-логичното място, на което тя да се сбогува с него.