Въобще и не сме подозирали, но последните три години са били истинско изпитание за Сандра Бълок, защото стана ясно, че точно от толкова време дългогодишният ѝ партньор Брайън Рандъл се е борил с тежко заболяване.

Партньорът на Сандра Бълок, Брайън Рандъл, почина на 57-годишна възраст

Тежка загуба за Сандра Бълок

Отиде си любовта на живота ѝ

Това стана ясно, вчера, 8 август, когато от семейството на 57-годишният Рандъл излязоха с новината, че той е починал от амиотрофична латерална склероза (ALS). Научаваме за това едва сега, защото самият той е искал заболяването му да не става публично достояние.

Макар самата Сандра Бълок да го определя като любовта на живота ѝ, двамата така и не се женят. Новината за смъртта на Брайън Рандъл стана повод сестрата на актрисата - Гъсин Бълок-Прадо, да разкаже какво знае за този период от живота на актрисата.

В профила си в Instagram тя публикува снимка на Рандъл и под нея написа, че е сигурна, че е намерил най-доброто място за риболов в Рая и хвърля въдицата си в буйни реки, пълни със сьомга.

Сандра Бълок и Брайън Рандъл - какво знаем за дългогодишната им връзка

Зад кулисите на потайната връзка на Сандра Бълок и Брайън Рандъл

Партньорът на актрисата почина на 57 години

Сестрата на Сандра Бълок допълва, че амиотрофичната латерална склероза е коварна болест, но за нея е известна утеха, че за него са се грижили подобаващо. Гъсин Бълок-Прадо пояснява, че сестра ѝ се е грижела за половинката си, но помощ са ѝ оказвали ѝ екип от сестри, които са били специално наети.