Киану Рийвс и Сандра Бълок бяха един от невероятните кино тандеми през 90-те години на миналия век. Участието им в хитовоата екшън драма "Скорост" буквално изстреля и двамата почти начиещи тогава актьори на върха на славата.

Какво се случва със Сандра Бълок 3 месеца след смъртта на партньора ѝ Брайън Рандал

Какво се случва със Сандра Бълок 3 месеца след смъртта на партньора ѝ

Брайън Рандал рано загуби битката с коварна болест

Именно снимачната площадка на "Скорост" е мястото, на което двамата 30-годишни актьори се срещат за първи път. И много бързо се сприятеляват. Дотолкова, че дори започват да си споделят доста лични неща.

Така, веднъж Сандра казва на Киану, че никога в живота си не е опитвала трюфели или шампанско. Но това е само една от многото теми, на които двамата разговарят и актрисата дори забравя какво е споделила.

Само няколко дни по-късно обаче тя си припомня. А причина за това е самият Киану Рийвс, който се появява пред вратата на дома ѝ, носейки шампанско и трюфели. "Просто си помислих, че може да искаш да опиташ тези деликатеси и да видиш какво е", казва той.

"Киану е добър слушател. И наистина помни всичко, което му споделяш", казва години по-късно Бълок пред списание Esquire. И допълва, че когато е дошъл в дома ѝ, не се е задържал дълго - просто е оставил шампанското и трюфелите и е отишъл на планираната среща, която е имал.

Как Киану Рийвс помогна на Кейт Бекинсейл в сконфузен момент

Как Киану Рийвс помогна на Кейт Бекинсейл в сконфузен момент

Случва се на всеки

Сандра Бълок уточнява и, че тя и Рийвс никога не са се срещали, въпреки романтичния му жест в онзи ден. И все пак тя намеква, че двамата може би биха били хубава двойка.

Нещо повече - Бълок сподели с Esquire убеждението си, че романтичната връзка между нея и Рийвс "би могла да оцелее", ако бяха стигнали до такава. "Киану е човек, който би се харесал на всяка жена. Защото е невероятно мил. Не знам дали някой изобщо би могъл да каже нещо негативно за него", казва още холивудската звезда.