Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са от двойките, които не обичат да споделят кой знае колко за личния си живот и отношенията им.

Робърт Патинсън, Суки Уотърхаус, Dior Men Fall и първата официална поява на двойката

Първият път на Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус

Крайно време беше да го направят

През 2020 г. стана ясно, че връзката им става по-сериозна, защото тогава двамата се сгодиха. А сега, три години по-късно, двамата очакват и първото си дете.

Това сподели самата Суки по време на музикалния фестивал Coronoa Capital Festival в Мексико. 31-годишната изпълнителка и модел се качи на сцената, за да изпълни няколко парчета, но преди това даде ясно да се разбере, че е бременна, пише People.

От споделени видеа в X (бившия Twitter) се вижда, че роклята, с която Суки Уотърхаус се е качила на сцената, е била прилепнала и е очертавала добре бременното ѝ коремче. Към момента нито тя, нито Робърт Патинсън са казали нещо повече относно щастливата новина.

Робърт Патинсън, Дженифър Лорънс, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Марк Зукърбърг - знаменитости, които живеят в скромни домове

Знаменитости, които живеят в скромни домове

Коя от тях още си пази караваната

Двамата са заедно от 2018 г., като покрай пандемията започнаха да живеят заедно в Лондон, където актьорът участваше в снимките на филма "Батман". През месец май тази година Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън присъстваха на Met Gala като двойка за първи път.