Дори и да не често срещано, истинско приятелство в холивудските среди, оказва се, може да съществува. Пример за това са актрисите Дженифър Гарнър и Рийз Уидърспун, които, според собствените си думи, винаги може да разчитат на взаимната си подкрепа.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър с поредна обща поява

Какво събра заедно Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Ето каква е причината

51-годишната Гарнър сподели публично, че 47-годишната ѝ колежка и продуцент е била до нея в един "много труден момент от живота". Изказването си тя направи по време на дискусия на събитието Shine Away, провело се в Лос Анджелис в събота.

"Връщам се към моментите на бременността си. Беше ми трудно, но тя беше винаги до мен", сподели Гарнър, посочвайки Уидърспун, която седеше до нея. "Спомням си, че преживях много труден момент, но тя ми помогна да го преодолея. Включително и с танци."

Дженифър Гарнър така и не разкрива трудния момент, за който говори, но продължи да споделя своя опит и опита на Уидърспуун от танците и начина по който те са се отразили на физиката и психиката ѝ.

Освен че похвали Рийз за помощта, която ѝ оказва в труден момент, Дженифър изрази благодарността си към блондинката и за подкрепата, която ѝ е давала като родител. "Тя ме поглеждаше и казваше: "Трябва да си намериш детска градина. Това дете е на две и половина и трябва да започне още следващия месец. Веднага трябва да се заемете с това", разказва Гарнър.

Рийз Уидърспун и Джим Тот финализираха развода си - ето какво се споразумяха

Как приключи разводът на Рийз Уидърспун и Джим Тот

Брад и Анджелина могат да вземат пример

Събитието Shine Awayе е първото, организирано от Hello Sunshine - медийната компания, основана от Рийз Уидърспуун през 2016 г. Целта на мероприятието бе да събере лично общността на компанията на едно място, уточняват от People.

На събитието Гарнър говори и за това как Уидърспуун е осигурила пространство за нея и други актриси, на което да могат да говорят свободно за своята професия, без да бъдат прекъсвани или наблюдавани. "Тези срещи се случиха в къщата на Рийз. И това беше първият път, когато седнах с толкова много колежки в една и съща стая и просто разговаряхме", допълва Дженифър.