Безспорно е, че Джнифър Гарнър е една от най-красивите жени в Холивуд. Свикнали сме да я виждаме винаги във форма, с брилянтна прическа и подходящ грим.

Дженифър Гарнър в "Дедпул 3" - актрисата се завръща като Електра

Дженифър Гарнър влиза в света на Дедпул

Повече от изненадваща новина

С последната си публикация в Instagram актрисата ни показва, че изглежда все така добре и когато е напълно естествена. Наскоро бившата жена на Бен Афлек отново впечатли последователите с, като показа как изглежда след душ и без грим. Споделяйки своята рутина за коса, макар и да прави реклама на известна марка, тя получи безброй комплименти за външния си вид.

Гарнър изтъква, че предпочита да не суши косата си, а да я остави да изсъхне сама. Тя показа, че ползва продукти за качествена хидратация и по-бързо разресване. И двата са с основна съставка кератин, която подхранва.

Преди броени дни Дженифър Гарнър се появи на стачката на колегите си, подкрепена от Гилдията на екранните актьори (SAG-AFTRA).

"Ще е необходимо всички ние да работим заедно и от двете страни, за да развием нашата индустрия, да подготвим бъдещите поколения артисти за устойчиви кариери и да върнем себе си и нашите любими колеги на работа", написа звездата към поста си за протестните действия, които подкрепя.