Без съмнение, популярността на Рита Ора се дължи на хитове като "Big" и "For You". Има обаче още една причина британската певица да се радва на завиден интерес от всички, и това със сигурност е фигурата й.

Рита Ора и новата порция горещи снимки по бански

Рита Ора и секси снимките по бански

Бяхме зажаднели

Миналия месец личният треньор на 30-годишната изпълнителка - Джано Кастано, качи видео, което показва как преминава една нейна тренировка. Но показва и още нещо - певицата определено не пести сили. Упражненията й включват тежести, колело и набирания за стягане на ръцете, корема и глутеуса.

"По принцип продължавам дори когато почувствам, че не мога", казва Рита Ора. А това се случва всеки път, щом влезе във фитнес залата.

Но звездата не разчита само на чисто физическото натоварване. "Дайте цялото си сърце, повярвайте и се доверете на Вселената. Усещането на финала си заслужава", съветва всички певицата.

В неотдавнашно интервю за Vogue, Рита Ора разказва още, че именно тренировките са й помогнали да запази баланса по време на "безспорно трудната (минала - бел. авт.) година". И добавя, че всичко е въпрос на дисциплина.

Но не крие, че от време на време си мечтае за парче пица, дори и докато се упражнява във фитнеса, съобщават от Eat This, Not That!.