В момента всички фенове на Рита Ора, сред които сме и ние (то е ясно като бял ден), се вълнуват само от един въпрос. И той не е свързан нито с музика, нито с това дали са ѝ малки банските.

Рита Ора и новото ѝ палаво видео

Палавото видео на Рита Ора

Това момиче е наистина много секси

А какъв е този пръстен с диамант на безименния ѝ пръст? По всичко изглежда, че отношенията на звездата с френския режисьор на музикални клипове Ромен Гаврас се развиват бързо и вече са минали на следващ етап. Въпросът е дали наистина е така, или само изглежда.

29-годишната Рита Ора и 39-годишният Ромен се срещат само от около шест месеца. Когато новият любовен романс излезе наяве, запознати веднага казаха, че връзката им е сериозна и този път Рита е "обичана правилно".

View this post on Instagram

on

Преди това името на британската певица от албански произход се забъркваше с доста известни мъже, сред които риалити звездата Роб Кардашиян, актьорът Андрю Гарфийлд и диджей Калвин Харис.

До слуховете за годежа ѝ с Ромен Гаврас, който пък има гръцки корени, се стигна, след нейно посещение в лондонски ресторант. Тя е била забелязана да показва пръстена на сестра си Елена и други приятели по време на вечеря в мексиканския ресторант Taqueria в Нотинг Хил, пише Metro цитирайки The Sun.

View this post on Instagram

on

Според свидетели Рита Ора е била в приповдигнато настроение, когато показвала пръстена на жените, а на излизане от ресторанта, пъхнала ръката в джоба си, за да не я снимат.

Певицата е отказала коментар на Metro, а за Ромен Гаврас се знае, че по принцип е дискретен, когато става въпрос за връзките му. Ние пък нямаме търпение да разберем годежен ли е пръстенът на Рита, затова продължаваме да я следим изкъсо.