Тази година в британското кралско семейство има редица големи събития. Освен коронацията на крал Чарлз, се очакваше и ново кралско бебе. През януари принцеса Йожени съобщи, че е бременна с второто си дете.

Принцеса Йожени, Джак Бруксбанк и новината за втората бременност на дъщерята на принц Андрю

Изненадваща новина за английското кралско семейство

Идва от принцеса Йожени

Вчера, 5 юни, стана ясно, че 33-годишната дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън и съпругът ѝ Джак Бруксбанк отново са станали родители.  За това разбираме от официалния ѝ профил в Instagram, където самата тя съобщи радостната новина. 

"Джак и аз искахме да споделим новината, че вече имаме нашето малко момче Ърнест Джордж Рони Бруксбанк, който се роди на 30 май 2023 г. в 8:49 сутринта с тегло 3.220 кг", пише принцеса Йожени. 

Тя уточнява, че вторият им наследник е кръстен на неговия пра-пра-дядо Джордж, на дядо Джордж и дядото на принцеса Йожени - Роналд.

"На Оги вече му харесва да е по-голямо братче", сподели младата майка, която показа снимка на новороденото с двегодишното му братче Август.

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени най-после показаха децата си заедно

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени най-после го направиха

Сестрите споделиха снимка от живота си

Кралската племенница и банкерът Джак Бруксбанк се ожениха през 2018 г. В началото на 2021 г. им се роди първородният им Август, с който принцесата понякога се хвали в социалните мрежи.