Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън винаги са били доста по-обрани относно детайлите, които споделят за личния си живот. Което не значи, че обществеността не се интересува живо от това какво се случва с децата им.

"Или си вътре, или вън" - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

"Или си вътре, или вън" - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

Рисковете на това да напуснеш кралското семейство

И ето че Денят на земята, който отбелязахме на 22 април, даде повод на по-малката да сподели любопитни снимки онлайн. 33-годишната принцеса Йожени публикува поредица фотографии в официалния си профил в Instagram, на които виждаме синът й.

Двегодишният Огъст е в компанията на братовчедка си - едногодишната Сиена. Тя е дъщеря на 34-годишната Беатрис от брака й с Едоардо Мапели Моци. Двете деца са посетили лондонския зоопарк по повод именно Деня на земята.

Йожени пояснява в текст към снимките, че Огъст и Сиена много обичат да идват в зоопарка. Както и че Лондонската зоологическа градина е част от благотворителна организация, която подпомага дивите животни. "Всяко ваше посещение подпомага тяхната работа."

Принцеса Йожени, която в момента е бременна и очаква второто си дете от брака си с Джак Бруксбанк, споделя и снимка, на която се виждат съпругът и синът й на разходка. "Защото ги обичам, а те обичат природата", допълва тя.