Тази година в британското кралско семейство предстоят редица големи събития. Освен коронацията на крал Чарлз, се чака и ново кралско бебе. Само преди седмици принцеса Йожени съобщи, че е бременна.

Принцеса Йожени, вторият рожден ден на сина й Огъст Бруксбанк и ще попречи ли сколиозата на бременността й

Здравословният проблем на принцеса Йожени

Който може да се отрази на второто й раждане

А от новите снимки виждаме, че 33-годишната дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън е в относително напреднала бременност. Което не й пречи да присъства на тържествени събития. Двамата със съпруга й Джак Бруксбанк бяха на сватбата на близки приятели в събота, 1 април.

Йожени беше избрала рокля с флорални мотиви до средата на прасците в комбинация с бежови обувки на висок ток Gianvito Rossi и бежово палто Max Mara - доказано добра за нея комбинация, която често носи.

Двамата с Джак пристигнаха на сватбата в лондонския квартал Мейфеър по необичаен начин - в традиционните за британската столица червени автобуси на два етажа. Това явно е транспортът, който младоженците са подготвили за гостите си, пишат от Hello.

Сватбената церемония беше предшествана от група шотландски гайдари, които свиреха на улицата. А сред гостите й имаше и друга известна личност - бившето гадже на принц Хари Кресида Бонас, която беше заедно със съпруга си Хари Уентуърт-Стенли.