Британското кралско семейство едва ли е щастливо от начина, по който ще приключи 2023 г. за тях - с излизането на Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival, новата книга със "скандални" разкрития за фамилия Уиндзор.

Endgame на Омид Скоби - новата книга със скандални разкрития за кралското семейство, Чарлз, Уилям и Кейт

Шокиращите разкрития в новата кралска книга Endgame

Кралското семейство има от какво да се притеснява

Наред с редица други твърдения, авторът й Омид Скоби се изказва съвсем не ласкаво за принц Уилям. Престолонаследникът подхождал с превъзходство спрямо баща си Чарлз и го възприемал като "временен" крал.

Освен това Уилям е описан като като избухлив и напълно съгласен с мръсните стратегии, които пиар отделите на Бъкингамския и двореца Кенсингтън използват, за да очернят неудобните членове на кралското семейство.

Снимка 640420

Източник: GettyImages

Според източник на US Weekly 41-годишният принц на Уелс бил бесен на книгата, но не и изненадан. "Но е наясно, че каже нещо за нея, само ще подпомогне шума около нея", твърди още източникът.

Уилям смята Endgame на Скоби за "презрителен портрет на монархията", освен това му е писнало да се справя с "драмата", която заобикаля семейството му. Докато конфликтът с брат му принц Хари продължава и Уилям отказва да протегне ръка обаче, едва ли "драмата" скоро ще отмине...