Човек би си помислил, че с наближаването на коледните празници ангажиментите на кралското семейство ще намалеят и то ще се отдаде на почивка. Случаят с британското такова е точно обратният.

Кейт Мидълтън, която за трети път организира концерт за Коледа в Уестминстърското абатство

Кейт Мидълтън отново ще радва всички за Коледа

Ето какви са плановете й

Докато подготвя станалия вече традиционен коледен концерт в Лондон, Кейт Мидълтън заедно с принц Уилям ще бъдат домакини на височайша визита. Престолонаследничката на Швеция принцеса Виктория пристига във Великобритания заедно със съпруга си принц Даниел.

Четиримата ще присъстват на гала представлението Royal Variety Show в Роял Албърт Хол на 30 ноември. Събитието ще влезе в програмата на шведското кралско посещение, като тепърва ще научим подробности за другите активности на принцеса Виктория във Великобритания.

Принцеса Виктория и съпругът й

Източник: GettyImages

Принцеса Виктория и съпругът й

Самото гала представление ще е с участието на Шер, както и на Рик Астли, Палома Фейт и Макфлай. Традиционният фолклор пък ще бъде представен от Бенда на уелската гвардия, както и хор Eno.

Royal Variety Show се състоя всяка година от 1912 г. насам, като целта му е благотворителна - да събира средства за изпълнители и хора от шоубизнеса, които страдат от заболявания или вече са пенсионери, уточняват Royal Central.