Само допреди няколко седмици всеки можеше да завиди на любовта между Памела Андерсън и футболиста Адил Рами. В края на месец юни обаче всичко се срина.

Памела Андерсън, Адил Рами и едно признание защо двамата са се разделили

Памела Андерсън e съкрушена от изневерите на приятеля си

Какво призна актрисата за връзката и раздялата си с футболиста Адил Рами

Тогава Андерсън използва социалните мрежи, за да обвини Рами в това, че ѝ е изневерявал и е водил двойнствен живот. Той, разбира се, отрече всички обвинения. Нападението на вече бившата му половинка обаче не спряха, защото актрисата от "Спасители на плажа" твърди, че е била жертва на физическо и психическо насилие.

Като цяло, голяма каша се забърка, а тя може да се отрази доста сериозно на кариера на футболиста. Според френското издание L'Equipe една от мечтите на Адил Рами е била да играе в Америка.

Снимка 432543

Източник: Instagram / Spletnik

Той дори е стигнал до преговори да премине в един от отборите от Лос Анджелис, но Памела Андерсън се е погрижила това да не се случи. Според информациите, тя се е свързала с някои от акционерите в MLS (футболното първенство на САЩ), за да провали трансфера на бившата си половинка, пише The Sun.

Памела Андерсън, Адил Рами и доказателствата й за насилие

Памела показа какво й е причинил Адил

Директно от болничната стая

Не е ясно дали е успяла да го направи, но към момента трансфер все още няма. Това определено ни кара да се страхуваме от женското отмъщение.