Памела Андерсън изненада и шокира много от феновете си като призна, че се е разделила с приятеля си - футболиста Адил Рами. Моделът сподели снимка на двамата, придружена с текст, с който разкрива причините да приключи взаимоотношенията си с него. По думите на Памела Андерсън двамата са заедно от 2017 г. и през цялата им двугодишна връзка футболистът системно ѝ е изневерявал.

"Толкова ми е трудно да го приема. Последните почти две години от живота ми се били голяма лъжа. Била съм мамена и заблуждавана, че това е Голямата любов", написа моделът, като допълни, че е била съкрушена да научи, че любимият ѝ е водил двойнствен живот през цялото време.

"Шегуваше се как съотборниците му имат любовници, които настаняват в апартаменти близо до тези на съпругите им и дори ги наричаше чудовища. Но това, което направи той е ужасно. Той е лъгал всички. Как е възможно да си играеш със сърцата на две жени? Вече съм сигурна, че е имало и други. Той е истинско чудовище", продължава Памела Андерсън. 

Малко след текста под снимката Памела публикува в още 11 коментара цялата си мъка, споделяйки хиляди подробности за връзката им. 

Актрисата не пропусна да отбележи и как приятелите ѝ са я предупреждавали, че е измамник и за това как след като е опитвала да се раздели с него поне 10 пъти, заради хилядите му други грешки, но футболистът не спирал да я търси, за да моли за прошка и да иска отново да се съберат. Как е изпълнявала прищявките му и му е помагала за кариерата, благодарение на съдействието на нейни приятели, които са му вършили услуги.

Памела Андерсън призна и колко много е вярвала на Адил Рами - тя и цялото ѝ семейство, как ѝ е казвал, че иска да се ожени за нея, как двамата са щели да си наемат къща в Касис, Франция за лятото и да останат, за да може да са близо до плажа, а Адил Рами да се готви за новия сезон.

"Как може да съм помагала на толкова много хора до момента, а да не съм достатъчно мъдра да помогна на себе си", разкрива наранената Памела Андерсън.

Памела Андерсън, порното и какво мисли за мъжете, които го гледат

Какво мисли Памела Андерсън за мъжете, които гледат порно

Актрисата с откровения в своя Twitter профил