Преди дни Памела Андерсън буквално ни заля с разкрития за доскорошната си половинка Адил Рами. По думите й, футболистът се е държал като истинско чудовище и не само й е изневерявал, но и е упражнявал психическо и физическо насилие.

Очаквано, французинът отрече всички тежки обвинения, отправени към него от звездата от "Спасители на плажа". Но явно това неговото действие още повече е вбесило Андерсън и тя извади поредния си коз.

Отново на уеб страницата на Pamela Anderson Foundation се появиха няколко стряскащи снимки с разяснения към тях. Става ясно, че блондинката е посетила болница заради травмите от Рами. Това обаче се е случило чак шест месеца след причиняването им.

Снимка 432550

Източник: Pamela Anderson Foundation

По думите й, той е стискал толкова силно ръцете й (особено дясната), докато не изпукат. А на лекарите Андерсън не е казала истинската причина за болките и е заявила съмнение, че уж страда от артрит.

На кадрите се вижда как китките и дланите на Памела са стегнати с бинтове. А болките, които е изпитвала през тази половин година, са били толкова силни, че тя дори не е можела да си отвори шише с вода.

Снимка 432551

Източник: Pamela Anderson Foundation

По повод отречените от Рами обвинения в насилие звездата от "Спасители на плажа" има още какво да каже. Според нея, той просто не знае какво значи да злоупотребиш с някого, да го насилиш. "Той е ядосан, но не е разстроен от това, което направи", заявява тя.

Памела Андерсън, Адил Рами и как той отговори на обвиненията й

Била ли е Памела Андерсън жертва на насилие

Поредна доза разкрития

За финал Андерсън разкрива, че футболистът я търси постоянно и иска тя да се върне във Франция, за да изяснят нещата очи в очи. Но тя, разбира се, няма подобни планове.