Повече от 90 години Оскарите са най-голямото събитие в света на киното. По традиция всички присъстващи са облечени и по възможно най-стилния начин. И тези, които са в публиката, и тези, които излизат на сцената, за да обявяват победителите в отделните категории. 

Оскари 2024 - къде да гледаме номинираните филми тази година

Къде да гледаме номинираните за Оскар филми тази година

Някои на кино, други - и в стрийминг платформите

Е, тази година видяхме, че не е нужно човек да носи костюм, за да привлече вниманието.

Джон Сина трябваше да обяви номинираните и големият победител в категорията за най-добри костюми. Той обаче излезе напълно гол на сцената, прикривайки най-важните си части с плика, в който е името на победителя.

Излизайки на сцената, видимо притесненият Сина се добра до микрофона и каза, че костюмите са изключително важни, при което цялата зала избухна в смях. Е, оказва се, че актьорът и кечист не е оставил нищо на случайността и реално не е имало никаква възможност да разкрие нещо повече от мускулите си.

Оскари 2024 - ето кои са големите победители

Големите победители на Оскари 2024

Церемонията се състоя, а ето и кой се прибра у дома със статуетка

От снимки зад кулисите на церемонията се вижда, че специален плат с телесен цвят е покрил както задните части на Джон Сина, така и важните, отпред. По този начин и той, и организаторите са си гарантирали, че няма да се случи някой гаф, за който ще се говори години наред.

анкета

Беше ли справедливо раздаването на Оскарите тази година?

Виж резултати

Да, напълно 32.3%

Не, за поредна година се изложиха 27.1%

Важното е, че Килиън Мърфи спечели 15.9%

Бяха скучни, нямаше никакви изненади 24.7%