Никол Шерцингер е с тяло, което кара много хора да се чудят как го постига. Не че тя отдавна не е разкрила тайната си - певицата е маниак по фитнеса и стриктно следи храненето си. Само преди дни тя даде точната рецепта за стегнати корем, крака и ръце.

Никол Шерцингер, шпагатът във вода и поредната секси снимка на певицата

Колко е пластична Никол Шерцингер

Поредната провокация

Никол публикува в Instagram вдъхновяващо видео, заснето във фитнеса. На него я виждаме да се труди неуморно в серия от интензивни упражнения, включително кардио и вдигане на тежести, облечена в сексапилен тренировъчен екип в лилаво.

Клипът започва с Никол, която спринтира на бягащата пътека. Не малка част от феновете ѝ останаха изумени от светкавичната скорост, с която тича. Следва мъртва тяга и удари с медицинска топка, скокове и напади.

Изпълнителката на "Wet" завършва сесията с бойни въжета и серия от бърпита.

"Ако останете в зоната си на комфорт, ще се провалите. Така че трябва да се почувствате комфортно с това да се чувствате некомфортно, ако някога искате да успеете", пише тя в публикацията.

Наскоро бившата половинка на Григор Димитров посвети част от времето си на своето здраве и възстановяване, като отседна в прочут детокс хотел в Мария Вьорт, Австрия.

Никол Шерцингер, Том Евънс и почивката им в Обединените арабски емирства

Колко дълги иска да бъдат краката ѝ Никол Шерцингер

Нова доза секси снимки с Том Евънс

Мястото е доста предпочитано от известните личности, включително Ребел Уилсън и Елизабет Хърли. Описан е като луксозен, медицински здравен курорт и холистично уелнес убежище, който има много награди. А гостите могат да се насладят на домашно приготвени ястия и красиви гледки, пише Hello.