Никол Шерцингер и Том Евънс бързо успяха да се превърнат в една от любимите ни звездни двойки. За тези две години, откакто са заедно, двамата не престават да демонстрират любовта си в социалните мрежи, като непрекъснато ни навират пред очите колко са щастливи и колко добре си прекарват.

Никол Шерцингер, новите й снимки по бански и перфектните форми на певицата

Перфектните форми на Никол

Не спира да ги демонстрира

Няма как да не завидим поне малко на Никол и Том - не само за начина, по който двамата изглеждат, но и за редовните слънчеви ваканции, които честичко си устройват на различни райски места по света. Сега двамата отново са по бански на плажа и отново не пропускат да го споделят с феновете си.

Този път Том и Никол са избрали да си починат в Обединените арабски емирства. За това разбираме от профила на певицата в Instagram, която сподели няколко техни общи снимки от плажа.

Шерцингер е със страхотен модел бански, този път в искрящо зелено, който ѝ стои зашеметяващо. Плочките на Том в комбинация с нейните секси форми са радост за окото на всеки фен.

Никол Шерцингер, Том Евънс и снимката с племенницата му

Никол, Том и едно бебе

Май се размечтаха

"Ако се изправя на пръсти, това ще направи ли краката ми да изглеждат по-дълги", написа Никол Шерцингер под снимките, а на нас ни се струва, че и така си е перфектна.