Спокойно можем да кажем, че Наум Шопов и Теа Минкова са сред влогърите, които следим с интерес и удоволствие. Двамата, разбира се, не снимат единствено видеа, а доста успешно съчетават това занимание и с останалите си ангажименти.

Наум Шопов, Теа Минкова и какъв е полът на бебето им

Какъв е полът на бебето на Наум Шопов и Теа Минкова

И още много неща, които не знаем за тях двамата

След няколко месеца трябва да се роди и първото им дете, но влоговете не спират. В последния отново виждаме как минава един техен ден.

Едно от нещата, които двамата решиха да споделят във видеото, е как се борят със замърсяването. Наум и Теа са решили да направят "съществуването си една идея по-екологично".

Когато пазаруват плодове и зеленчуци например, не се възползват от възможността да ги сложат в найлонови пликчета. Виждането им е, че тези пликчета след това не биват използвани, а просто се озовават в кофата за боклук, което е абсолютно ненужно.

Тъкан от дървесни влакна и паяжина може да замести пластмасата

Пластмасата намери своя заместител

В какво се крие тайната на здравината, еластичността и устойчивостта на биоматериала

Отново когато пазаруват, събират всичките си покупки не в найлонови пликове, а в такива от плат, които използват многократно. От около половин година пък събират изразходвани батерии и ги изхвърлят в определените за тях кошчета.