Още през месец юни, когато Наум Шопов и Теа Минкова обявиха, че очакват бебе, двамата обещаха, че в близко бъдеще ще споделят и пола му.

Наум Шопов, Теа Минкова и какво празнуват двамата

Какво празнуват Теа Минкова и Наум Шопов

Седем години любов

Ето че моментът дойде и Наум и Теа използваха последното си видео в канала си в YouTube, за да обявят, че очакват момиче.

Двамата споделят, че не са имали строги предпочитания към пола на бебето и се радват много, че семейството им ще се увеличи. Името на бъдещия им наследник е вече измислено, но предпочитат да го обявят на по-късен етап.

Съобщаването на пола дойде в края на видеото, а преди това споделиха някои неща, които повечето хора може би не знаят за тях. Оказа се, че Наум Шопов не обича пъпеш и доскоро не е можел да плува. 

Теа пък има еднояйчна близначка - Ая Минкова, и каза, че много често хората ги бъркат. Двете обаче не са използвали приликата си, за да си разменят гаджетата. Но пък в студентските им години се е случвало Теа да взима изпити вместо сестра си, когато тя е не е има възможност да присъства.

Наум Шопов, Теа Минкова и как актьорът е разбрал, че ще става баща

Как Наум Шопов е разбрал, че ще става баща

Теа Минкова дава отговор на този въпрос

Разликата между двете е едва четири минути, като Теа е по-голямата. Друго, което Теа Минкова реши да сподели, защото често я питат, е, че има силикон от около една година, но той няма да попречи на кърменето ѝ по никакъв начин. Решението да се подложи на операцията пък е било изцяло нейно и тя е поела всички разходи около нея.