Несъмнено Марго Роби е една от най-сексапилните млади актриси. Неведнъж сме завиждали на безупречния ѝ външен вид и тайничко сме се чудили как се поддържа във форма. Наред с всички тренировки, Марго Роби се стреми и да похапва правилно и здравословно.

Марго Роби, "Имало едно време в Холивуд", малките удоволствия в живота и най-странното място, на което е правила секс

Най-странното място, на което Марго Роби е правила секс

Както и за ролята си в "Имало едно време в Холивуд", и за бебетата и за малките си удоволствия

От испанското издание Hola разкриват някои подробности за тайните на вечерята на актрисата, благодарение на която до голяма степен тя изглежда по този ослепителен начин.

Последното хранене за деня за Марго Роби е идеален вариант и за всички нас, които искаме да се ограничаваме - малко или много, за да не качваме излишни килца. Звездата избира здравословен протеин като пиле, пуйка или риба и добавя гарнитура, която често се изразява в сложни въглехидрати като сладки картофи.

Обикновено вечеря преди 20 ч., което ѝ позволява понякога и по-калорично ястие, отколкото ако яде малко преди да си легне.  За да имаме отличен сън, повечето диетолози препоръчват да направим последното ядене за деня четири часа, преди да си легнем.

Снимка 438007

Източник: GettyImages

Ранната вечеря е много полезна и оказва огромно влияние на физическото ни състояние, както сочат и данните от изследване, публикувано в Journal of Nutritional Science. То кара тялото ни да прекарва повече време на гладно и, следователно, ускорява метаболизма ни.

Като алтернатива на вечерята на Марго Роби, можем да изберем салата, към която да добавим твърдо сварено яйце и пълнозърнести тестени изделия.

Здравословната вечеря, която Марго приготвя ежедневно, ѝ позволява от време на време през деня да си позволи и някои изкушения, между които шоколад, чипс и гофрети.

Що се отнася до тренировките, тя предпочита да спортува на открито. Като се има предвид, че е австралийка, не е изненадващо, че обожава сърфирането. Тайната ѝ, както самата признава, е да води много активен начин на живот, за да не се налага да се ограничава с диети.