В интервю за The Sun, Марго Роби разкрива някои подробности за ролята си в "Имало едно време в Холивуд", като не пропуска да сподели и някои пикантерии относно личния си живот. Австралийската актриса признава кое е най-странното място, на което е правила секс.

Лена Дънам, Брад Пит, "Имало едно време в Холивуд" и опитът й за целувка

Коя актриса се опита да целуне насила Брад Пит

Лена Дънам съвсем се изложи

"На джет. Не се движеше, но все пак беше във водата", обяснява Марго Роби, макар и да не разкрива дали въпросният акт се е случил със съпруга ѝ. Австралийката е омъжена за режисьора Том Акърли от три години, но очевидно не бърза да има деца.

"Омъжих се и първият въпрос бе: "А бебе кога ще имате? Толкова се ядосвам на този социален договор. Женен си, сега раждай."

Снимка 437268

Източник: GettyImages

Въпреки че живее в САЩ, актрисата признава, че все още не може да нарече Лос Анджелис свой дом. Тя разказва, че ѝ липсва домът ѝ в Южен Лондон, където обичала да ходи в местния нощен клуб.

Марго Роби обича да чете и романите за Хари Потър преди лягане, защото ѝ помагат да изключи мозъка си. Харесва ѝ да танцува, но не го приема за спорт, а по-скоро за забавление. Според нея тялото ѝ изглежда по-добре, ако успее да поспи повече, отколкото ако прекара час във фитнеса. 

Снимка 437267

Източник: GettyImages

"Обичам да пия бира под душа - хубава бира под душа", така отговаря Марго Роби на въпроса как си почива след тежък снимачен ден.

Що се отнася до участието ѝ във филма "Имало едно време в Холивуд", актрисата признава, че е написала писмо на Тарантино, в което му казва, че се възхищава на работата му и би искала един ден да види как в действителност прави филмите си.

Няколко седмици по-късно Марго Роби получава телефонно обаждане, за да ѝ кажат, че Куентин Тарантино е получил писмото ѝ и би искал да се срещне с нея.

Снимка 437266

Източник: GettyImages

"Така седнахме и той започна да ми разказва за проекта. След това минаха още няколко месеца, преди сценарият да бъде готов за четене."

Във филма Марго Роби играе актрисата Шарън Тейт - съпругата на Роман Полански, който е убит в Ел Ей през 1969 г.

"Имало едно време в Холивуд", Куентин Тарантино и какъв рекорд постави филмът

Куентин Тарантино надмина себе си

Деветият филм на режисьора може да се окаже и най-доходоносният му