Освен с успехите на филма "Роди се звезда" и слуховете около предполагаемата ѝ връзка с Брадли Купар, името на Лейди Гага не се споменава напоследък.

Брадли Купър, Лейди Гага и живеят ли двамата заедно

Заедно ли живеят Лейди Гага и Брадли Купър

Какво твърдят някои американски и руски издания

Истината е, че вече сме нетърпеливи да чуем нова музика от нея. Певицата обаче очевидно е решила да си почине малко от певческата си кариера и да фокусира вниманието си върху друга страст.

Самата Лейди Гага наскоро се похвали с няколко снимки в Instagram профила си, с които опевести на феновете си за пускането на свой козметичен бранд на пазара.

И тъй като Haus Laboratories е вече факт, певицата реши да ги отпразнува и с шумно парти. Най-интересното около купона, който спретна Гага по случай стартирането на новия си бизнес е, че успяхме да я видим в една напълно различна и непозната светлина - тази на диджей.

Billboard пък не пропуснаха да се похвалят с една страхотна снимка, която са направили на DJ Лейди Гага в действие. Определено можем да кажем, че много ѝ отива, а тъй като като сме наясно с музикалния ѝ талант, сме сигурни и че се справя чудесно със сетовете.

Лейди Гага, Дан Хортън и това ли е новото гадже на певицата

Това ли е новото гадже на Лейди Гага

Не, не става въпрос за Брадли Купър