Още с излизането на филма "Роди се звезда", бяхме изненадани от химията, която демонстрираха Лейди Гага и Брадли Купър на големия екран. И макар че слухове за връзка между двамата се появиха още тогава, ние естествено го отдадохме на добрата им актьорска игра.

Лейди Гага, Брадли Купър и в какви отношения са певицата и Ирина Шейк

Мразят ли се Лейди Гага и Ирина Шейк

Една снимка казва всичко

Химия обаче имаше - и то на живо. Видяхме я на по-късен етап по време на церемонията по връчването на наградите Оскар през февруари. Няколко дни преди това Лейди Гага пък развали годежа си с Кристиян Карино, което, разбира се, подсили слуховете за интимните ѝ отношения с актьора.

След като преди около месец стана ясно, че Брадли Купър също се е разделил с Ирина Шейк, медиите не спряха да бълват предположения за разтрогването на връзката им. Между тях - напълно естествено, се откроиха и интимните отношения между Брадли Купър и Лейди Гага.

Лейди Гага, Кристиан Карино и един развален годеж

Защо Лейди Гага развали годежа

Скоро, доста скоро

От няколко дни някои американски и руски таблоидни издания отново не спират да пишат, че Лейди Гага вече се е преместила при Брадли Купър и дори прави промени в дома му.

Снимка 409618

Източник: GettyImages

Според списанията People и Entertainment Tonight обаче актьорът и певицата в никакъв случай не са двойка. Сайтът gossipcop.com дори се позовава на информация, предоставена им от близки до звездите хора, които са уверили изданието, че актьорът и певицата не са романтично обвързани, а са просто близки приятели.

Както може да се предположи, нито Лейди Гага, нито Брадли Купър са потвърдили или отрекли информацията, затова докато това не се случи, новината за връзката им си остава в сферата на свободно използваното въображение. 

Ирина Шейк, Harper's Bazaar и какво разкри моделът пред изданието

Мъжкото момиче Ирина Шейк, която все още чака своя принц

Първото интервю на модела, след раздялата с Брадли Купър