Откакто Лейди Гага се раздели с годеника си Крисчън Карино през февруари, слуховете за предполагаемите връзки на певицата направо не спират.

Брадли Купър, Лейди Гага и живеят ли двамата заедно

Заедно ли живеят Лейди Гага и Брадли Купър

Какво твърдят някои американски и руски издания

Едно от имената, спрягани за нейни гаджета, беше и това на Брадли Купър, особено след раздялата му с Ирина Шейк. През уикенда обаче Лейди Гага беше забелязана с друг мъж.

Според списание People, певицата е хваната да интимничи по време на брънч в Лос Анджелис със звукорежисьора си Дан Хортън. И направените снимки го доказват.

Това е първата публична демонстрация на подобен тип отношения с някого от страна на 33-годишната звезда след раздялата й с Крисчън Карино.

Лейди Гага, Кристиан Карино и един развален годеж

Защо Лейди Гага развали годежа

Скоро, доста скоро

Два дни след като папараци успяха да заснемат целувката между Лейди Гага и 37-годишния Дан Хортън, в Instagram се появи публикация на бившата съпруга на звукорежисьора, актрисата Отъм Гудзарди.

Според много чужди медии постът ѝ, който е нейна снимка, придружена с текст "Poker Face" (заглавието на една от песните на Лейди Гага), всъщност говори, че актрисата е запозната с предполагаемата нова любов в живота на бившия ѝ съпруг.