Кралица Летисия безспорно е една от най-стилните дами не само сред кралските семейства. При всяка своя публична поява тя буди възхищение с елегантността си, а на последната доказа, че има и достойни наследнички.

Радостната среща на кралица Рания и кралица Летисия в Мадрид

Когато двете най-красиви кралици се съберат

Йорданското кралско семейство на посещение в Мадрид

Испанските крал и кралица се появиха заедно с двете си дъщери принцеса Леонор и инфанта София на раздаване на награди в град Херона. Двете дами на 16 и на 17 години демонстрираха завидни обноски и обиграно поведение, както и стил, който със сигурност са наследили от своята майка. Не скриха и усмивките си.

За събитието кралица Летисия не изневери на себе си отново заложи на изчистена и елегантна рокля на ниска цена, този път на H&M от стара колекция от 2018 г. Дъщерите й пък се открояваха с тоалетите си в зелено и златисто. А роклята на принцеса Леонор бе съчетана с вратовръзката на баща си - сигурни сме, не случайно.

Принцеса Леонор е първа по ред за наследяване на престола. Тя дори изнесе реч и се превърна в център на внимание на събитието, доказвайки, че се подготвя за момента, в който ще застане начело на испанската монархия. И явно тепърва все по-често ще виждаме нея и сестра й в компанията на кралица Летисия и крал Фелипе.

Тази седмица бе доста натоварени за двете млади дами. Те имаха и една от редките си самостоятелни публични появи, този път на семинар за иновации и креативност. На него те се появиха в тоалети в ярки цветове, със спуснати коси и широки усмивки.

Наскоро принцеса Леонор завърши успешно UWC Atlantic College в Уелс, а през август започва своето военно обучение, което също е част от подготовката й за престола. То ще включва стажове във въоръжените сили, испанския флот и военновъздушните сили, за да бъде наясно какво трябва да прави, когато един ден получи титлата върховен главнокомандващ.

Кралица Летисия  и събитието на Испанския червен кръст, където тя се притече на помощ

Когато кралица Летисия ти се притече на помощ

Кралско височество с добро сърце

А след това ще отиде в университет, за да учи право. И сме сигурни, че ще бъде достоен наследник както на управленските възможности на баща си крал Фелипе, така и на стила и класата на майка си кралица Летисия.