Календарът с ангажименти на испанската кралица е също толкова натоварен, колкото и този на кралица Рания. Последната жени най-големия си син утре, а кралица Летисия отпразнува дипломирането на едната си дъщеря и кръщенето на другата в последните седмици.

Кръщенето на инфанта София, което събра кралица Летисия и крал Фелипе с родителите им

Когато кралица Летисия и дъщерите й се наговорят

Коя от трите е най-красива е големият въпрос

Сега тя продължава със задълженията си. 50-годишната кралица изнесе кратка реч по време на Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец на събитие в културен център Circulo de las Bellas Artes в Мадрид.

Летисия трябваше да връчи златни медали от името на Испанския червен кръст. Тя обаче се оказа замесена и в друга - една от наградените дами се препъна по пътя си към сцената и кралицата беше от хората, втурнали се да й помогнат.

Според El Espanol това е Мария де лос Анхелес Гарсиа Антон от Испанското общество по гериатрия и геронтология. Кралица обмени няколко успокоителни думи с дамата, след като й връчи медала.

Кралица Летисия, Имакулата Вивас Тесон и еднаквите им рокли Mango

Когато някой облече същата рокля като кралицата

Как реагира Летисия

Това пък ни припомни случая от май миналата година, когато испанската кралица отново имаше неочаквана случка на сцената. Когато връчваше наградите Reina Letizia 202, Летисия се оказа облечена в еднаква рокля, като една от наградените.