Май месец се оказа изпълнен с празнични събития за испанското кралско семейство. На 6 май Летисия и Фелипе присъстваха на коронацията на крал Чарлз. Миналата седмица бяха в Уелс за завършването на принцеса Леонор, която се дипломира от престижния колеж UWC Atlantic.

Принцеса Леонор, принцеса Алексия и какво събра испанското и нидерландското кралски семейства в Уелс

Просто едно обикновено (кралско) семейство

Какво отпразнуваха Фелипе и Летисия

А на 25 май цялото семейство на испанския крал и кралица се събра за кръщенето на по-малката дъщеря на Фелипе и Летисия - инфанта София. Религиозното събитие се състоя в църквата "Възнесение Богородично" в Мадрид.

Освен тях четиримата, присъстваха майката на Фелипе, доня София, на която е кръстена инфантата, както и родителите на кралица Летисия - Палома Рокасолано и Хесус Ортис. Всички позираха заедно за снимки на излизане от църквата, съобщават Hello.

Снимка 619754

Източник: GettyImages

На всички направи впечатление начинът, по който кралицата и двете й дъщеря бяха координирали тоалетите си. И трите бяха облечени в розовата гама, като 16-годишната София привличаше вниманието в ярко розов гащеризон Cayro в комбинация с чантичка Mango, носена преди от Летисия.

Снимка 619753

Източник: GettyImages

Самата кралица беше пример за елегантност за пореден път в бял панталон, бледорозова блуза Boss и любимите й еспадрили на платформа. Престолонаследницата принцеса Леонор беше избрала феерична и много романтична рокля Polín et moi.