Следим внимателно изявите на кралица Летисия и кралица Рания, които винаги са пример за елегантност и добър вкус. А когато двете се съберат, няма как да не оставят безмълвни милионите си фенове.

Кралица Рания, дипломирането на принц Хашем и безкрайната й поредица от ангажименти

На прага на изтощението ли е кралица Рания

Когато и на кралиците задълженията са им в повече

Йорданското кралско семейство беше на официално посещение в Испания в началото на седмицата. Което даде възможност на испанската и йорданската кралици да прекарат време заедно - според Hola те от години са в близки отношения.

Летисия посрещна Рания в Мадрид, от снимките виждаме, че дори тоалетите, които двете са избрали, се допълват като на добри приятелки. Испанката носеше рокля с флорални мотиви в розово на Diego Estrada, а йорданката - рокля в черно и розово на Dior.

Малко по-късно двете посетиха училище и работилници, които пазят занаятчийското наследство на Испания. Там присъстваха на демонстрации на някои от майсторските техники, съхранени през вековете.

Снимка 623298

Източник: GettyImages

Крал Фелипе и кралица Летисия нямаха възможност да присъстват на сватбата на престолонаследника на Йордания принц Хюсеин на 1 юни. Затова и за двете кралски семейства беше радостно да се видят отново, след като се засякоха на коронацията на крал Чарлз в началото на май.