Моделът и тв звезда Криси Тейгън неведнъж е била до болка откровена, когато става дума за семейния й живот. След скорошните признания, че в началото на връзката им Джон е искал да скъсат, но тя буквално не му е позволила, сега е време отново да надникнем в личния свят на звездното семейство.

Джон и Криси имат две деца - Луна на две години и Майлс на четири месеца. Но, оказва се, те са "създадени" по едно и също време. Къде - в епруветка.

Двойката се сблъсква с един все по-често срещан проблем - безплодието. След дълги опити, Леджънд и Тейгън решават да опитат чрез изкуствено оплождане. Благодарение на него Криси забременява с дъщеря им.

Снимка 380459

Източник: GettyImages

А година и няколко месеца по късно идва и втората бременно, отново чрез изкуствено оплодена при първата манипулация яйцеклетка. Джон и Криси имат и още няколко в резерв.

Te предвидливо са се погрижили за сбъдването на голямата си мечта - да имат много деца. Особено Криси е категорична, че когато стане на 70 ще съжалява, ако няма поне още пет-шест хлапета.

На нас може да ни звучи странно, но всички около Тейгън подкрепят това нейно желание и са готови да помагат с каквото могат. Въпреки че тя и сама се справя доста добре, по думите им, цитирани от People.

Когато Джон Леджънд се опита да скъса с Криси Тейгън

Когато Джон Леджънд се опита да скъса с Криси Тейгън

Една необичайна раздяла

Криси успокоява и всички жени с репродуктивни проблеми, че да поискат помощта на специалист всъщност не е толкова страшно. А основното предимство е, че всичко може да бъде контролирано и планирано. Така тя сама ще прецени кога да забременее отново. И отново, и отново.