Джон Леджънд и Криси Тейгън са една от най-коментираните звездни двойки, която няма и нищо против личният им живот да бъде на показ може би малко повече, отколкото мнозина приемат за нормално. 

И така идва и поредното разкритие, този път със задна дата. Точно от преди 11 години. Джон и Криси са съпрузи от пет години, но двойка от доста по дълго време. А в началото връзката им също не минава без обичайните сътресения.

Снимка 378672

Източник: GettyImages

В интервю за Guardian Леджън споделя, че се е опитал да прекрати отношенията си с Тейгън под предлог, че май ще му е по-добре, ако е сам. Но Криси просто му е заявила, че това няма как да се случи. И точка по въпроса!

Очаквано, Криси не остави думите на съпруга си без коментар в социалните мрежи. Тя поясни, че това не е била обичайна раздяла, породена от несходство в характерите или друга банална причина. Просто Джон е бил на турне, но е имал проблем с гласа си, което го е направило изнервен и депресиран.

Как Криси Тейгън поддържа форма

Как Криси Тейгън поддържа форма

Изненадващият хранителен и спортен режим на бившия модел

Именно затова Тейгън е била категорична, че двамата няма да се разделят точно в този момент. И сме сигурни, че и до днес смятат това решение за по-доброто. А онази разделя за по малко от ден преди 11 години си остава единствената. Или поне единствената, за която знаем, пише Cosmopolitan.